PARTNEREK

“Akinek van kis kedvence, és igazán szereti, az el sem tudja képzelni nélküle az életet. Egy különleges társ pedig különleges táplálást érdemel.”
A MARP egy szuperprémium minőségű állateledel, mely a család minden kutya és macska tagjának egészséges és hosszú életet biztosít.
Fontos, hogy kedvenceinknek pici korától kezdve egész életében olyan táplálékot adjunk, mely összhangban van korának és életének változásaival.

Állateledeleink válogatott alapanyagok felhasználásával készülnek, amik akár emberi fogyasztásra is alkalmasak lehetnek. A MARP Natural valamint a Marp Holistic termékek termékcsalád legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből készülnek. Az összetétel ideális egészséges kutyák, valamint allergiás és érzékeny gyomrú kedvenceink számára is.
A gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk az ízletességre, a magas hústartalomra és a megfelelő fehérje-szénhidrát arányra. Gyógynövények széles skáláját tartalmazzák, melyek erősítik az immunrendszert és biztosítják a hosszú, boldog életet.
Marp nem csak száraz eledeleket gyárt, hanem igazi különlegességeket is hoz a jutalomfalatok világában a 100% hústartalmú természetes bivaly rágcsálni valókkal. Emellett számos hypoallergén konzervek és hidegen sajtolt olajakat is forgalmaz.