VÁLOGATOTT 2020

INFORMÁCIÓK A VB VÁLOGATÓRA TÖRTÉNŐ NEVEZÉSHEZ
Világbajnokság helyszíne: Lengyelország, Wroclaw
Világbajnokság időpontja: 2020. október 3-4.
A Világbajnokságon való részvétel teljes mértékben önköltséges (nevezési díj, utazás, szállás, egyenruha, közös programok stb.). A Magyar Dog Puller Egyesület a lehetőségeihez képest igyekszik támogatni a válogatottat.
VB nevezési díj: jelenleg nincs még róla információnk (amennyiben egy páros kvalifikál a válogatottba, de végül nem tudja vállalni a válogatottságot, a nevezési díjat akkor is köteles befizetni a Magyar Dog Puller Egyesület számára, amennyiben ez nem történik meg, akkor addig nem indulhat Magyarországon hivatalos puller versenyen, amíg nem rendezi a tartozást)
A csapat létszáma: maximum 18 fő (várhatóan az alábbi kategóriák lesznek a Világbajnokságon: MINI, MIDI, MAXI, DRIVE)
Egy felvezető korlátlan számú kutyával nevezhet a válogatóra, de egy kategóriában maximum 2 kutyával kvalifikálhat!
A Világbajnokságon való indulás jogát, csak a Magyar Dog Puller Egyesület tagjai nyerhetik el. A csapatkapitány személye később kerül kiválasztásra.
A válogatott tagjai számára a Magyar Dog Puller Válogatott egyenruhájának viselése kötelező. A válogatott tagjai számára a Dog Puller Világbajnokság megnyitóján és záró ünnepségén, magyar érintettségű eredményhirdetésen, valamint a csapat megbeszélésen a megjelenés kötelező, a válogatott keretbe bekerült párosok kötelesek a csapatfelkészítését szolgáló edzéseken és csapatépítő programokon részt venni (ezek pontos időpontja a csapattagok számára fenntartott Facebook csoportban lesz elérhető). A válogatott tagjainak közös szálláshelyen kell aludnia a Világbajnokság ideje alatt. A válogatott tagjai a csapatkapitánynak feltétlen engedelmességgel tartoznak. A válogatott tagjai a Világbajnokságon Magyarországot és a Magyar Dog Puller Egyesületet képviselik, az egység fenntartásával. A válogatott tagjai sem a válogatón (2020. május 31. vasárnap, Monor), sem a felkészülési időszakban (a válogató verseny eredményhirdetésétől a Világbajnokság helyszínére érkezéséig), sem a Világbajnokságon vagy azt követően a Világbajnoksággal kapcsolatos nyilatkozataik során nem tehetnek olyat, ami az Egyesület érdekeit sérti, vagy annak szellemiségével és értékeivel nem összeegyeztethető. A fentiek megszegése, és a kötelező eseményekről való távolmaradás esetén a Magyar Dog Puller Egyesület megvonhatja akár a 2020. évi világbajnokságon való részvételt és/vagy a 2021. évi válogatón való indulás jogát az érintettől!
​A válogatósorozatra történő nevezéssel a versenyzők elfogadják a fentebb meghatározott feltételeket! Kérjük, hogy csak azok nevezzenek a válogatóra, akik később valóban vállalják a részvételt!
Válogató verseny: 2020. május 31. vasárnap Monor (a válogató versenyen olyanok is indulhatnak, akik nem konkurálnak a válogatott helyekért)
A válogató versenyen a mini, midi, maxi és drive kategória összetett első 3 helyezettje kvalifikál alanyi jogon a válogatottba. (összesen 12 fő)
A fennmaradó 6 helyet, illetve amennyiben valamelyik kategóriában az összetett első 3 helyezettjei között van olyan, aki nem akart kvalifikálni, akkor az így fennmaradt helyeket az Egyesület elnöksége a bírói és oktatói csapat ajánlásai alapján osztja ki.
Ezen a regisztrációs linket tudjátok jelezni, ha szeretnétek konkurálni az idei évben a VB válogatott helyekért! Fontos, hogy a monori kvalifikációs versenyre ettől függetlenül majd az arra szolgáló nyomtatványon külön is nevezni kell! (A kvalifikációra történő regisztrációnak költsége nincs, de csak a Magyar Dog Puller Egyesület tagjai lehetnek válogatottak, így az Egyesületi tagság és az Egyesületi tagdíj befizetése szükséges): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSct51OEGeRnQDqbmQRvgbAENVBGQdcBz6Rl-M9XCz6m7ukVaw/viewform